Er zijn nog 9 items op voorraad.
Levertijd: Levering binnen 2 tot 4 weken
Informatie over levertijden
 • -3%
  Bestel 4 en bespaar 54,81
 • -5%
  Bestel 8 en bespaar 91,35
Wilt u meer dan 10 stuks?
 • Gratis verzending én retour
 • Gratis 14 dagen thuis proberen
 • Minimaal 2 jaar garantie
Waarom is de Aergo 810 24-uurs bureaustoel de beste keuze?
Waarom is de Aergo 810 de beste 24-uurs bureaustoel?
De Aergo 810 is de beste 24-uurs bureaustoel omdat deze zich onderscheidt in zijn veelzijdige inzetbaarheid. Zo is de stoel geschikt voor zowel zware personen als langdurig gebruik. Dit is te danken aan het verzwaarde onderstel dat wel tot 200 kg kan dragen. Het voetkruis heeft anti-slip steunen zodat je voeten er niet van afglijden wanneer deze erop rusten. Ook heeft deze 24-uursbureaustoel een lendensteunpomp voor extra comfort en steun in de onderrug, hiermee kun je de druk van de lendensteun gemakkelijk naar wens instellen. De rugleuning is in de hoek verstelbaar, maar kan ook in zijn geheel kantelen, zodat je in elke positie comfortabel kan zitten. De armleggers zijn makkelijk in te stellen en kunnen ook worden weggeklapt, wat handig is voor gebruikers die werkzaam zijn met bijvoorbeeld een wapenstok aan de heup. Tevens is het een 24-uursbureaustoel met een hoge rugleuning, wat zorgt voor maximaal comfort. Dankzij al deze kenmerken en de maximale verscheidenheid aan instellingen is deze stoel de beste 24-uurs bureaustoel.
Specificaties.
Kleur zittingZwart
Kleur onderstelZwart
MateriaalAluminium, stof, schuim, kunststof, staal
Toon alle 37 specificaties
Plus- en minpunten.
 • Zeer zwaar belastbaar tot 200kg
 • Oppompbare lendensteun
 • Voetkruis met antislip voor plaatsen voeten
 • Omhoog klapbare armleggers
 • Armleggers niet 4D verstelbaar
Beschrijving.

Aergo 810 24-uurs bureaustoel omschrijving

Heb je een langdurige dienst, waartoe extra comfort is vereist? Wil je optimaal comfort op de werkvloer bevorderen met een stoel die werkelijk in alle opzichten is af te stellen? Dan is deze 24-uurs bureaustoel het missende meubelstuk!

24-uurs bureaustoel: goed voor 24 uur zitcomfort

Een lange dienst kan ontzettend zwaar zijn. Daarom is het belangrijk om het lichaam zo optimaal mogelijk te ondersteunen wanneer men een dergelijke dienst heeft. Dit kan bewerkstelligd worden met de aanschaf van een 24-uursbureaustoel, die goed is voor 24 uur zitcomfort. Zo lang comfortabel zitten lijkt absurd, maar is mogelijk met deze geavanceerde bureaustoel, dankzij de optimale ondersteuning die deze stoel het lichaam biedt.

Wat maakt deze 24-uurs bureaustoel zo speciaal?

Deze bureaustoel heeft ten eerste een ergonomisch gevormde zit en rug en is voorzien van een oppompbare lendensteun die in drie delen regelbaar is. De armleuningen zijn in hoogte verstelbaar met een tip-up-mechanisme. Ook de hoofdsteun is verstelbaar in hoogte en diepte. Daarnaast heeft deze 24-uurs bureaustoel een kantelmechaniek met gewichtsregeling. De stoel kan maarliefst 200 kg aan, in tegenstelling tot een reguliere bureaustoel die meestal een capaciteit heeft van rond de 120 kg. De bekleding is zeer ventilerend, wat maakt dat je niet snel bezweet raakt op deze stoel. Ook is de stoel in zitdiepte verstelbaar en is de zitting kantelbaar.

Waarom deze 24-uurs bureaustoel bestellen bij Bureaustoelexpert?

Bureaustoelexpert heeft als motto om nieuw leven te blazen in ergonomisch verantwoord werken. In een tijdperk waar veel werkzaamheden achter een bureau plaatsvinden, is het belangrijk om de behoeften van het lichaam in acht te nemen. Een oplossing hiervoor is een ergonomische bureaustoel.