Bestellen en verzenden

Heb je vragen over je bestelling of over de verzending? Dan zit je hier op de goede pagina. We hebben hier de meeste vragen voor je beantwoord. Staat het antwoord dat je zoekt er niet tussen of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Andere vragen?

bureaustoel expert telefoon

Bel ons
020 - 261 34 31

  Bestellen

2.1 Hoe vraag ik een offerte aan?
Wanneer je een grotere afname van producten wilt, kan het voordelig zijn een offerte bij ons op te vragen. De aanvraag voor een offerte vind je op de productpagina's van onze producten. Zijn er meerdere producten waarvan je een offerte van wilt ontvangen? Vul dan ons contactformulier in en benoem duidelijk de gewenste producten. Wij zullen je dan zo snel mogelijk voorzien van een passende offerte.
2.2 Welke betaalopties zijn er beschikbaar?
Voor informatie over de betaalopties die wij aanbieden verwijzen wij je graag door naar de betaalmethoden pagina. Hier vind je informatie over alle betaalopties. Indien je het antwoord op je vraag niet op deze pagina kunt vinden, kunje altijd contact opnemen met onze klantenservice via 020 - 261 34 31
2.3 Hoe volg ik een bestelling?
Na het plaatsen van een bestelling word je altijd op de hoogte gehouden van eventuele vorderingen in het leverproces. Zo ontvang je een bevestiging van de bestelling en laten wij je weten wanneer jouw bestelling ons magazijn heeft verlaten. Hierbij ontvang je tevens een Track&trace code waarmee je de estelling tot aan de deur kan volgen.
2.4 Kan ik een geplaatste bestelling annuleren?
Heb je een bestelling al geplaatst, maar wil je deze toch annuleren? Geen probleem! Wanneer je bestelling nog niet naar je onderweg is kan je altijd contact opnemen met de klantenservice via 020 - 261 34 31. Zij helpen je graag!
2.5 Kan ik een geplaatste bestelling wijzigen?
Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, maar erachter komt dat er nog een aantal items missen of juist te veel zijn besteld kan je je bestelling altijd wijzigen mits deze nog niet naar je onderweg is. Neem contact op met onze klantenservice via 020 - 261 34 31. Zij zullen de benodigde wijzigen doorbrengen en zorgen dat je bestelling alsnog op tijd bij jou geleverd wordt.
2.6 Bestelling voor uw bedrijf plaatsen?
Bij ons kun je gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aanvragen voor een grotere afname van producten. Je doet dit via de productpagina van betreffende producten, door het invullen van het contactformulier of door contact op de nemen met de klantenservice via 020 - 261 34 31.

Indien je hulp nodig hebt bij het inrichten van jouw kantoorpand, kan Bureaustoel Expert je tevens van dienst zijn. Ons projectinrichting team helpt je graag met het realiseren en opzetten van een duidelijk en concreet plan. Neem contact op via 020 - 261 34 31.


  Verzending

3.1 Wat is de levertijd van de producten?
Wij proberen al onze producten voorradig te hebben waarbij deze in de meeste gevallen binnen 5 werkdagen naar je verzonden worden. Wanneer dit niet het geval is wordt dit boven de prijs van het product op de productpagina weergeven. Mocht je toch nog vragen hebben over eventuele levertijden van producten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 0020 - 261 34 31.
3.2 Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?
Wij rekenen geen verzendkosten. Op deze manier kun je betalen voor de producten die je graag wilt en regelen wij de rest. Ook wanneer een product je toch niet volledig bevalt bieden wij de mogelijkheid je product kosteloos naar ons terug te sturen. Wel zo makkelijk.


Het bestel proces