Betaalmethoden


Betaalmethoden.

In onze webshop zijn alle genoemde prijzen exclusief B.T.W. bovenop de prijs geldt het tarief van 21% BTW. Bureaustoel Expert streeft ernaar om te voorzien in een brede keuze aan betaalmogelijkheden zodat de voor jou vertrouwde betaalmogelijkheid niet ontbreekt.


Bureaustoel Expert biedt de volgende betaalgaranties:

 Betalen in een beveiligde webomgeving

 Geen misbruik van persoonlijke gegevens

 Achteraf betalen mogelijk

 Geen aanvullende transactiekosten in rekening

xkjndsfkjnakcx11cxmkmweof329jc

Meer weten over de betaalmethoden?

bureaustoel kopen iDEAL
iDEAL

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan jouw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan kan je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van jouw eigen bank. Na het geven van je goedkeuring, wordt het bedrag automatisch verwerkt en jouw bestelling direct in behandeling genomen.

Waarom zou ik iDEAL kiezen?

 • Uw privacy volledig gewaarborgd
 • Geen registratie of aanmelding nodig
 • Betalen met iDEAL is altijd gratis.

bureaustoel kopen Paypal
PayPal

PayPal is een betalingssysteem, je kunt het zien als een extra bankrekening die je hebt naast je reguliere bankrekening. Bij PayPal moet je dus ook een rekening openen, alleen krijg je geen bankrekeningnummer maar wordt de PayPal rekening gekoppeld aan jouw e-mailadres. Als je met PayPal betaalt, blijven jouw gegevens altijd privé. Naast jouw gegevens beschermt Paypal ook jouw aankopen! Dus als je niet ontvangt wat je bestelt hebt, ben je altijd beschermd met Paypal. Je kunt een directe koppeling van je bankrekening naar jouw paypal account maken om op die manier erg makkelijk online te betalen. Ook kan je ervoor kiezen losse bedragen naar je paypal rekening over te maken via je bank, om op die manier betalingen te voldoen of je eigen creditcard te koppelen.

Waarom zou ik kiezen voor PayPal?

 • Gemakkelijk in gebruik
 • Gebruik van PayPal is gratis
 • Paypal beschermt je gegevens
 • PayPal maakt gebruik van Aankoopbescherming.

bureaustoel achteraf betalen
Vooruitbetaling via de bank

Vooruitbetalen houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van Bureaustoel Expert overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit jouw orderbevestiging. Nadat je jouw bestelling hebt afgerond ontvang je een e-mail met daarin de factuur. Op deze factuur staan de bankgegevens naar waar je het openstaande bedrag kan overmaken.

Onze rekening informatie is:
Flowork.nl
Rekeningnummer: 0561308055
IBAN : NL42ABNA0561308055
BIC : ABNANL2A

Let er wel op dat deze manier van betalen niet het snelste is. Dit komt door de overboekingstijd die het met zich meebrengt. Over het algemeen duurt het één tot drie werkdagen tot de betaling is verwerkt. Wanneer wij jouw betaling hebben ontvangen zal de verzending van de door jouw bestelde producten in gang worden gezet.

bureaustoel kopen Creditcard
Credit card

Een creditcard is een universeel betaalmiddel, waarmee je achteraf betaalt. Dit is direct het belangrijkste verschil met een bankpas, waarbij het geld altijd direct van je rekening wordt gehaald. In feite heb je met een creditcard een lening aan je creditcardaanbieder, die het geld voor je voorschiet. Bij Bureaustoel Expert is het geen probleem om met je creditcard te betalen. Kaarten van Visa, Mastercard, American Express en Maestro zijn allemaal welkom. De betaling zal altijd veilig verlopen via een SSL- beveiligde server. Bij het gebruik van je credit card wordt het bedrag niet direct van je bank afgeschreven. Dit zal pas gebeuren aan het einde van de maand.

Waarom zou ik kiezen om te betalen met een creditcard?

 • Betalen met je Creditcard is bij ons altijd gratis
 • Jouw creditcardgegevens worden niet opgeslagen
 • Creditcard bestellingen zijn altijd gedekt in EU
 • Betaal pas achteraf aan je creditcard maatschappij

bureaustoel kopen achteraf
Achteraf Betalen

Pas betalen wanneer je jouw bestelling hebt ontvangen? Dan kan je kiezen om op rekening te betalen met Achteraf Betalen. Na het ontvangen van je bestelling ontvang je de factuur per e-mail. Deze dien je binnen 14 dagen aan ons te voldoen. Door deze betaalmethode te kiezen ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden. Je kan alleen kiezen voor Achteraf Betalen als het factuuradres van je bestelling gelijk is aan het verzendadres en als jouw bestelling niet meer dan € 2500,- bedraagt. Flowork.nl behoudt altijd het recht om diverse redenen jouw bestelling niet te accepteren met deze betaalmethode, wij vragen hiervoor je begrip en vragen je dan een andere betaalmethode te selecteren. De kosten voor achteraf betalen bedragen €4,95.

Handig om te weten bij achteraf betalen

 • Betaal pas nadat de bestelling bij jou geleverd is
 • Er dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling betaald te worden

bureaustoel kopen Mistercash
MisterCash

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen vanuit België. Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. Via deze betaalmethode kan je direct tijdens het bestelproces veilig en gemakkelijk je online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jou eigen bank. Het enige wat je nodig hebt om via de webshop met Mistercash te betalen is het nummer van de kaart en de vervaldatum. Mistercash is qua gebruiksgemak gelijk aan afrekenen met een creditcard, het geld wordt bij een betaling met Mistercash echter direct van de rekening afgeschreven. Op deze manier is een betaling snel voldaan en kan de verzending van je bestelling direct in gang worden gezet.

Waarom zou ik kiezen voor MisterCash?

 • Betalen met MisterCash is gratis
 • Het is eenvoudig, snel en veilig
 • Real-time betaling

Bureaustoel DHL rembours
Cash on delivery

Bij betalen onder rembours betaal je het openstaande bedrag aan de bezorgingsdienst bij aflevering van je bestelde product. Let wel, dat bij betaling onder rembours aan de deur altijd gepast betaald moet worden. Ben je niet thuis? Geen probleem! De bezorgingsdienst zal de bestelling de volgende dag nogmaals aanbieden. Indien je bij de tweede afleverpoging niet thuis aanwezig bent, zal de bestelling naar het dichtstbijzijnde DHL sorteercentrum gebracht worden waar je vervolgens binnen 5 werkdagen het pakket kan ophalen en betalen. De betaling is alleen mogelijk in Nederland en belgië en het gehele aankoopbedrag dient onder €1500,- te bedragen.

Handig om te weten bij een betaling onder rembours

 • Betalen onder rembours kan alleen bij bestellingen tot €1.500,-
 • De kosten voor het betalen onder rembours zijn €9,95
 • Achteraf betalen
 • Betalen onder rembours kan alleen in Nederland en België