Binnenkijken bij Growth Tribe: werken op het exclusieve Marineterrein in Amsterdam

By Verie Aarts
Verder lezen
In onze rubriek 'Binnenkijken Bij', lichten wij het kantoorinterieur van onze klanten uit. Vandaag vertellen we over Growth Tribe, Europa's eerste Growth Hacking Academy. Growth Tribe traint mensen om sneller bedrijven te laten groeien. Hiervoor werken zij samen met partners als de UVA en VU, Facebook, Booking,com, ING en Catawiki.

6 Tips voor de aanschaf van een zadelkruk

By Verie Aarts
Verder lezen
Voor een aantal beroepen is de zadelkruk de ideale werkstoel. Door zijn vorm, afmeting en afwerking komt hij erg goed tot zijn recht bij tandartsen, kapsalons, opticiens, scholen, zorginstellingen, kinderdagverblijven, winkels en kantoren. Om de juiste zadelkruk te vinden en de verschillen te herkennen, geef ik hieronder 6 tips waar op te letten bij de aanschaf.

6 punten om op te letten bij de aanschaf van een bureaustoel voor lange en grote/zwaarlijvige mensen

By Verie Aarts
Verder lezen
Ben je langer dan gemiddeld en/of stevig gebouwd, kan het lastig zijn een prettige bureaustoel te vinden. De mogelijkheden zijn simpelweg beperkt. Bovendien vraagt jouw lichaamsbouw op sommige punten om extra ondersteuning en andere afmetingen, wat er in resulteert dat je bureaustoel duurder uitvalt dan gemiddeld. Reden genoeg dus om te zorgen dat je een goede keuze maakt wanneer je een bureaustoel gaat kopen. Wil je goed beslagen ten ijs komen bij jouw aanschaf? Om je te helpen, licht ik hieronder 6 punten uit waar je op kunt letten.

4 tips waarop te letten bij de aanschaf van een bureaustoel voor kleinere mensen

By Verie Aarts
Verder lezen
Ben je iets kleiner van stuk, wat smaller of vederlicht? Dan voelt de gemiddelde bureaustoel groot en log aan. De weerstand is vaak te zwaar, zitting te groot en de armleggers staan te ver uit elkaar. Hieronder licht ik toe waarop je kunt letten als je op zoek gaat naar een bureaustoel die jou wel het gewenste gevoel geeft.

Luxe kwaliteitsbureaustoel VS standaard bureaustoel

By Verie Aarts
Verder lezen
We zitten zo’n 8 uur per dag achter onze werkplek. Dit is een enorme belasting voor ons lichaam. Er wordt ook niet voor niks gezegd “zitten is het nieuwe roken”. De laatste tijd wordt er dan ook steeds meer bekend over wat het (stil-)zitten met ons doet, zoals een verhoogde kans op obesitas, diabetes en hart- en vaatziekten. Geestelijk doet het ook veel met ons. Als je gedurende dag meer beweegt, krijg je meer energie, ben je productiever en kun je je beter concentreren. Het is ideaal het zitten af te wisselen met staand werken, maar de een doet dit gemakkelijker dan de ander. Zitten blijven we dus toch. Gelukkig is tegenwoordig vrijwel elke bureaustoel uitgevoerd met een schommelmechanisme om bewegend (dynamisch) zitten te stimuleren en voor een paar honderd euro heb je al een fatsoenlijke bureaustoel. Toch zijn er veel prijs- en kwaliteitsverschillen tussen de stoelen op de markt, die kunnen oplopen tot wel honderden euro's en een verschil van dag en nacht. Om je te helpen een weg te banen door het oerwoud van bureaustoelen, licht ik hieronder de belangrijkste verschillen toe.

Geen klachten meer na een dag werken achter je pc en energie overhouden? Het kan!

By Verie Aarts
Verder lezen
Je kent het vast. Na een dag hard werken gevloerd thuiskomen, wegvloeiende energie zodra je plaatsneemt achter de computer of een enorme dip ergens halverwege de werkdag. Soms lijkt het wel alsof het er bij hoort. Toch is het mogelijk je gedurende de dag fitter en energieker te voelen en aan het eind van een werkdag niet afgepeigerd thuis te komen. Hoe? Hiervoor geef ik je in dit artikel 6 praktische tips.

Waarom is een goedkope bureaustoel doorgaans een slechte investering?

By Mark van der Sloot
Verder lezen
Ben je op zoek naar een bureaustoel tegen een laag budget? Denk twee keer na voor je dit doet; op langer termijn kan de investering nadelig uitpakken. Het heeft met verschillende factoren te maken, zoals de functie die jij aan de stoel toekent en de instelbaarheid. Expert Mark van der Sloot legt uit waarom een goedkope bureaustoel doorgaans een slechte investering is.

Waaraan moet een goede bureaustoel voldoen?

By Mark van der Sloot
Verder lezen
Op zoek naar een goede bureaustoel? De zoektocht naar een goede bureaustoel is erg lang als je niet weet waar je op moet letten. Er zijn zovéél aanbieders en nog meer stoelen waardoor je algauw door de bomen het bos niet meer ziet. Bij deze een korte handleiding die je wegwijs maakt in bureaustoelenland.

Welke mechanismes zijn er voor bureaustoelen en wat houden ze in?

By Mark van der Sloot
Verder lezen
Bij de aankoop van een bureaustoel is ten eerste van groot belang wat voor mechanisme de bureaustoel heeft. De meeste mechanismes betreffen beweging- of kantelmechanismes die ervoor zorgen dat men dynamisch op de stoel kan werken. Dat houdt in dat de stoel met jouw lichaam meebeweegt zodat je stofwisseling op gang blijft: een vrij cruciale functie dus. Mechanismes kantelen de rugleuning en/of zitting synchroon dan wel tegelijkertijd. Expert Mark van der Sloot benoemt alle soorten mechanismes en de bijbehorende eigenschappen.

Een bureaustoel kopen? Tips!

By Jelle Kaldenbach
Verder lezen
Je hebt besloten dat je een nieuwe of betere bureaustoel wilt aanschaffen maar welke ga je dan kopen? Er zijn ontzettend veel bureaustoelen te koop. Zo kun je een prachtige design bureaustoel kopen in allerlei mooie en vrolijke kleuren maar je kunt ook kiezen voor een ergonomische bureaustoel. Deze zien er iets minder interieur bewust uit maar zijn juist wel erg goed voor het menselijk lichaam. Welk type bureaustoel kies jij?
Previous post