Merken

Flowork heeft gebalanceerde selectie gemaakt van een aantal merken, deze zijn geselecteerd op basis van prijs-kwaliteit verhouding, service, duurzaamheid, innovativiteit, en levergarantie. De uitgekozen producten horen bij de sterkste in hun sector en dat kan op het gebied van design, functionaliteit, kwaliteit of het gebruikte mechanisme zijn. Dat geeft jou bij het kiezen de zekerheid van een hoge kwaliteits-, design- en functionaliteits standaard.


Ben je op zoek naar een degelijke, designvolle en ergonomische bureaustoel? Dan kom je al gauw uit bij Viasit. Viasit is een Duitse stoelenfabrikant welke in 1980 is opgericht. Ergonomie en design is de basis van hun bureaustoelen en dat zie je duidelijk terug in de populaire modellen zoals de Impulse. Viasit staat voor “de weg naar beter zitten” er wordt dan ook veel aandacht besteed aan het mechanisme waardoor je dynamisch kunt zitten wat de bloedcirculatie stimuleert en aan goede ondersteuning van de rug zodat deze in elke stand wordt ondersteund voor minder kans op klachten.


Al meer dan 50 jaar ontwikkelt en bouwt Interstuhl stoelen voor de werkomgeving en deze leveren ze inmiddels wereldwijd 'Interstühle Made in Germany'. Hun doel is een hoogwaardige zitoplossing te bieden waarop men zich gezonder en vitaler voelt. “Enjoy Seating Performance' is het doel waaraan Interstuhl elke dag werkt. Op de 'veelzitter' gericht, willen zij de meest hoogwaardige stoelen bouwen zodat men er zonder spijt op kan zitten. De brede lijn bureau, bezoeker en vergaderstoelen sluit hier dan ook uitstekend op aan en zorgt voor een ruime keus in zowel ergonomie, als design als comfort.


Deze Amerikaanse fabrikant laat zien dat ergonomische producten af te stellen zijn op de gebruiker en niet anders om. Ook laten zij zien dat ergonomie en design uitstekend samen gaan, dit door de vele design awards die ze al hebben gewonnen. Maar ook het milieu heeft bij Humanscale de volle aandacht, zo worden er duurzame materialen gebruikt en zijn hun producten vrijwel volledig recyclebaar of her tegebruiken. Je voelt bij deze fabrikant balans en zo vindt je dat ook terug in hun producten, van bureaustoel tot monitorarm.


Deze oer Duitse fabrikant van degelijke kantoormeubelen is marktleider in Duitsland. Door zijn brede range van producten heb je bij König+Neurath een “one stop shopping” en het geheel is dan ook op elkaar afgestemd, qua kleur, design en techniek. Op het gebied van techniek en functionaliteiten voor de gebruiker proberen ze voorloper te zijn, zodat als je hun product koopt alles natuurlijk aanvoelt, elke knop zit op de plek waar hij zou moeten zitten en de werking is zoals je verwacht.


Deze Zweedse fabrikant is de maker van zitelementen die ervoor zorgen dat je lichaam meer gaat bewegen. Hun slogan is dan ook “wij ontwerpen en ontwikkelen stoelen die je lichaam in beweging brengen”. Hun unieke vormgeving en gebruik van materialen zorgen voor een tijdloos product wat elk mens op een dag wel een keer tegen komt en of uit probeert. Dan zal je ook ervaren hoe prettig het is te bewegen op een van hun elementen Met Varier kies je ervoor je lichaam vrij te laten bewegen.


Een van de sterkste bureaustoelmerken in de markt, met zeer geavanceerd testlaboratorium, vele innovatieve ontwikkelingen in het 140 jarig bestaan, vele milieu prijzen en design-awards.


Fun, beweging, ergonomie, zitcomfort, design en kwaliteit. Daarmee som je de producten van Ongo het beste op. Deze Duitse fabrikant ontwikkeld en fabriceert uitsluiten zitelementen die aan het bovenstaande voldoen. Het woord Ongo komt van On en Go en houdt in dat iedereen op elk moment kan zitten en actief kan gaan bewegen. Elk product van Ongo beweegt op zijn voet of direct onder de zitting wat inhoud dat het bekken naar voren kan kantelen waardoor je een recht houding van de rug creëert. Dus als je een bijzetelement nodig hebt is Ongo de beste keus.


Een van de sterkste bureaustoelmerken in de markt is Sedus. Deze Duitse fabrikant produceert en levert al voor meer dan 145 jaar stoelen. Hun kwaliteit is niet alleen terug te vinden in hun producten maar ook in het bedrijf en dit hebben ze bewezen door de vele awards die ze hebben gewonnen op het gebied van milieu, ergonomie en kwaliteit. Daarbij hebben ze gezorgd voor vele innovatieve ontwikkelingen zoals de eerste geveerde bureaustoel in 1925. Met een zeer geavanceerd testlaboratorium houden ze deze ontwikkelingen in stand. Sedus is een begrip in Europa op het gebied van design, innovatie en kwaliteit.