Toggle Nav
winkelwagen
Loading...

Bureaustoelen Amsterdam

Ons kantoor is 5 dagen per week van 9:00 tot 18:00 geopend en op zaterdag van 9:00 tot 17:00.
 • Heerlijke verse bonen koffie
 • Ruime parkeermogelijkheden
 • Groot aanbod bureaustoelen aanwezig

Adres

Bureaustoelexpert.nl
Poortland 242
1046 BD Amsterdam
bureaustoelen amsterdam
Kom langs om ons grote aanbod bureaustoelen uit te proberen. Inclusief advies op maat!
showroom amsterdam bureaustoelen
We zijn altijd bezig met het beramen van plannen om de klantervaring nog beter te maken.

Onze garanties & beloftes:

 • Thuis proberen, achteraf betalen

  Vraag je je af welke bureaustoel lekker zit en mooi staat, en wil je de stoel eerst proberen? Wij bieden de mogelijkheid om de stoel eerst 14 dagen in huis te hebben en dan pas te betalen. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet.
 • Voor 21.00 besteld, volgende dag in huis

  Door ons volledig te specialiseren in bureaustoelen hebben we zeer ruime voorraden. Zo kunnen wij de snelle levering van onze producten garanderen.
 • Gratis verzending, heen én terug

  Verzending is op onze website volledig gratis. Bevalt het product niet? Dan nemen wij de stoel zonder gezeur weer terug. Alles voor 100% tevredenheid.
 • 2 jaar garantie op alle producten

  Wij hebben de producten volledig getest en bieden daarom een garantie van 2 jaar. Gebeurt er iets binnen die 2 jaar met het frame of de kussens, dan vervangen wij het model zonder aanvullende kosten.

Onze gegevens

Bedrijfsgegevens

Bureaustoelexpert.nl BV
Poortland 242
1046 BD Amsterdam
Let op: dit is geen retouradres

BTW: NL856178664B01
KVK: 65597893

Bankgegevens

Bureaustoelexpert.nl BV
IBAN: NL42ABNA0561308055
BIC: ABNANL2A

Van tweedehands tot nieuwe ergonomische bureaustoelen: Amsterdam heeft met BureaustoelExpert de specialist in ‘huis’. Dat durven wij te zeggen omdat ons volledige aanbod tot stand is gekomen met de kennis van onze bureaustoel expert Mark van der Sloot. Zijn kennis en visie op de bureaustoel van de toekomst heeft ons geholpen in Amsterdam en omgeving de kennisleider te worden.

Jouw nieuwe bureaustoel in Amsterdam ophalen en uitproberen

Wist jij dat als jij langskomt bij onze showroom in Amsterdam je kunt rekenen op een groot aanbod bureaustoelen? Je van ons een heerlijke bak verse koffie krijgt terwijl we je van vakkundige uitleg over ons assortiment voorzien?

Ook al verzenden we onze bureaustoelen gratis (ook vanuit Amsterdam) kan jij natuurlijk ook bij ons in de showroom langskomen. Het is zelfs mogelijk een van de bureaustoelen mee te nemen, thuis uit te proberen en dan pas te besluiten voor een bureaustoel kopen.

Blijkt dit toch niet de stoel te zijn die je zocht? Dan kan je jouw aankoop gratis retourneren. Of natuurlijk in Amsterdam terugbrengen als je al in de buurt bent. Krijg je nog een keer een heerlijk kopje koffie van ons.

Meer dan tien stuks nodig? Wij hebben genoeg bureaustoelen in Amsterdam staan!

Heb je binnen korte tijd veel bureaustoelen nodig doordat jouw bedrijf hard aan het groeien is of klaagt het hele kantoor over de huidige oncomfortabele modellen?

Dan helpen wij als BureaustoelExpert Amsterdam jou graag om je binnen korte tijd van de juiste stoelen te voorzien. Vanaf tien bureaustoelen kunnen we je een vrijblijvende offerte toesturen zodat je een nog betere deal op jouw aankoop krijgt.

Minder dan tien stoelen nodig? Dan kan je de stoelen bij ons in de bureaustoel webshop bestellen of afhalen bij onze showroom in Amsterdam.

Als je dan langs komt, voorzien we je graag van advies zodat iedere gebruiker de ideale bureaustoel krijgt waarmee het optimale comfort en ergonomie bereikt kan worden.

Ontdek ons gevarieerde aanbod zadelkrukken, kniestoelen en vergaderstoelen

BureaustoelExpert staat in Amsterdam en omgeving bekend als een van de kennisleider op het gebied van gezond werken. Ons assortiment zadelkrukken, kniestoelen en vergaderstoelen dragen hier aan bij.

Om deze denkwijze verder uit te dragen is ons aanbod ook op prijsniveau zeer gevarieerd. Binnen iedere prijsklasse is er binnen de verschillende categorieën een groot aanbod producten te vinden.

Ook als je alleen voor je thuiskantoor attributen nodig hebt, zoals een ergonomische bureaustoel of zit-sta kruk, staat een van onze expert je graag te woord om je van passend advies te voorzien.

Gratis verzending
en retour

Gratis proberen,
later betalen

Minimaal 2 jaar garantie
op alle producten