Toggle Nav
winkelwagen
Loading...

Zit-sta krukken

  • Stimuleert bewegend werken
  • Onmisbaar op een modern kantoor
  • Zorgt voor een gezonde houding

We kunnen geen producten vinden die aan de selectiecriteria voldoen.

Zit-sta krukken zijn tegenwoordig op veel meer plekken te zien dan alleen bij staand werk. Sinds diverse onderzoeken de gezondheidsvoordelen van staand werken en alternatieven hierop hebben aangetoond, heeft ook de zit-sta kruk op dit succes kunnen meeliften. Een zit-sta bureau zou, simpel gezien, met een normale bureaustoel voldoende moeten zijn, afgewisseld met een staande positie. Maar voor iedereen die bij een hoog bureau liever een comfortabelere zit aanneemt, in plaats van te blijven staan, kan de zit-sta kruk uitkomst bieden. Ook als je geen verstelbaar bureau hebt kan de kruk dezelfde voordelen bieden.

Sta op stoel, zit-sta kruk, sta kruk - Andere naam, dezelfde voordelen

Met tientallen benoemingen voor een en hetzelfde product, is de sta op stoel, ofwel zit-sta kruk een van de meest verwarrende producten uit ons assortiment. Op tal van manieren kan je bij ons assortiment sta krukken uitkomen, terwijl we uiteindelijk allemaal hetzelfde bedoelen.

Welke naam je ook gebruikt, het doel van je zoekopdracht is hetzelfde. Je bent op zoek naar een zitmeubel waarbij een gezonde lichaamshouding wordt gestimuleerd. Met de zit en sta krukken uit onze collectie is dit direct mogelijk.

De dynamische houding van de zit-sta krukken stimuleren tevens de bloedcirculatie, wat vervolgens weer voor meer energie zorgt. En daar zegt niemand nee tegen!

Divers aanbod sta en zitkrukken

Wij houden een divers aanbod zit-sta krukken aan met merken als Rovo Solo, Up-Sit en natuurlijk Varier. Als kwaliteit een centrale rol speelt, zijn dit de merken die absoluut niet mogen ontbreken.

Maar ook voor speelse krukken met een actieve zit, waaronder modellen van Interstuhl en Humanscale, weet BureaustoelExpert precies welke zit-sta krukken bij jou passen. Deze krukken stimuleren een actieve houding tijdens bijvoorbeeld een vergadering of brainstormsessie. Geen wonder dat ze zo geliefd zijn!

Gratis verzending
en retour

Gratis proberen,
later betalen

Minimaal 2 jaar garantie
op alle producten