Veelgestelde vragen

Vragen over de bestelling of verzending? Hieronder vind je de meest gestelde vragen die onze klantenservice heeft ontvangen. Zit het antwoord op je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We beantwoorden graag je vragen.

Andere vragen?

bureaustoel expert telefoon

Bel ons
020 - 261 34 31

  Producten

1.1 Wat zijn de afmetingen en specificaties van de producten?
Ben je benieuwd naar de afmetingen en verdere specificaties van het product dat je op het oog hebt? Onder elk van onze producten kan je extensieve informatie vinden over afmetingen en specificaties die horen bij het betreffende product. Mocht deze informatie jouw vraag niet volledig beantwoorden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 020 - 261 34 31. We helpen je graag!
1.2 Zijn de foto’s van de producten zelf genomen?
Alle foto's op onze site zijn door onze foto- en video afdeling geschoten. Naast foto bieden wij voor vrijwel al onze producten ook productvideo's aan waarin we je een duidelijk inzicht geven binnen het product en haar functies. Neem een kijkje!
1.3 Kan ik de producten ook in het echt bekijken?
Wil je de producten uitproberen voordat je besluit deze aan te schaffen? Geen probleem! Bureaustoel Expert beschikt over een in Amsterdam. Je bent hier van harte welkom om alle producten eens rustig uit te proberen onder het genot van een kopje koffie.

Je vindt de tijdelijke showroom van Bureaustoel Expert hier:

Veemarkt 155
1019 CE, Amsterdam
Nederland  Bestellen

2.1 Hoe vraag ik een offerte aan?
Wanneer je een grotere afname van producten wilt, kan het voordelig zijn een offerte bij ons op te vragen. De aanvraag voor een offerte vind je op de productpagina's van onze producten. Zijn er meerdere producten waar je een offerte van wilt ontvangen? Vul ons contactformulier in en benoem duidelijk de gewenste producten. Wij zullen je dan zo snel mogelijk voorzien van een offerte.
2.2 Welke betaalopties zijn er beschikbaar?
Voor informatie over de betaalopties die wij aanbieden verwijzen wij je graag door naar de betaalmethoden pagina. Hierop vind je informatie over al de door onze aangeboden betaalopties. Indien je het antwoord op jouw vraag niet op deze pagina kunt vinden, neem dan contact op met onze klantenservice via 020 - 261 34 31
2.3 Hoe volg ik een bestelling?
Na het plaatsen van een bestelling bij word je altijd op de hoogte gehouden van eventuele vorderingen in het leverproces. Zo ontvang je een bevestiging van de bestelling en laten wij je weten wanneer jouw bestelling ons magazijn heeft verlaten. Hierbij ontvang jetevens een Track&trace code waarmee je de bestelling tot aan de deur kan volgen.
2.4 Kan ik een geplaatste bestelling annuleren?
Heb je een bestelling al geplaatst, maar wil je deze toch annuleren? Geen probleem! Wanneer je bestelling nog niet naar je onderweg is kan je altijd contact opnemen met de klantenservice via 020 - 261 34 31. Zij helpen je graag!
2.5 Kan ik een geplaatste bestelling wijzigen?
Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, maar erachter komt dat er nog een aantal items missen of juist te veel zijn besteld kan je je bestelling altijd wijzigen mits deze nog niet naar je onderweg is. Neem contact op met onze klantenservice via 020 - 261 34 31. Zij zullen de benodigde wijzigingen doorvoeren en zorgen dat je bestelling alsnog op tijd bij jou geleverd wordt.
2.6 Bestelling voor een bedrijf plaatsen?
Bij Bureaustoel Exper kun je gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aanvragen voor een grotere afname van producten. Je doet dit via de productpagina van betreffende producten, door het invullen van het contactformulier of door contact op de nemen met de klantenservice via 020 - 261 34 31.

Indien je opzoek bent naar de inrichting van jouw kantoorpand kunnen wij je tevens van dienst zijn. Ons projectinrichting team helpt je graag met het realiseren en opzetten van een duidelijk en concreet plan. Neem contact op via 020 - 261 34 31.


  Verzending

3.1 Wat is de levertijd van de producten?
Wij proberen al onze producten voorradig te hebben waarbij deze in de meeste gevallen binnen 5 werkdagen naar je verzonden worden. Wanneer dit niet het geval is wordt dit vermeld bij het product. Mocht je toch nog vragen hebben over eventuele levertijden van producten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 020 - 261 34 31.
3.2 Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?
Wij rekenengeen verzendkosten. Op deze manier kun je de producten eerst kosteloos proberen. Ook wanneer een product toch niet volledig bevalt biedt Bureaustoel Expert de mogelijkheid jouw product kosteloos naar ons terug te sturen. Wel zo makkelijk.