• Sale
 • label--text
 • label--text
Er zijn nog 34 items op voorraad.
Levertijd: Levering binnen 2 tot 4 weken
Informatie over levertijden
 • -3%
  Bestel 4 en bespaar 23,31
 • -5%
  Bestel 8 en bespaar 38,85
Wilt u meer dan 10 stuks?
 • Gratis verzending én retour
 • Gratis 14 dagen thuis proberen
 • Minimaal 2 jaar garantie
Waarom is de Aergo 247 XL Manager directiestoel de beste keuze?

De Aergo 247 XL manager stoel is de beste bureaustoel voor lange mensen omdat hij goed is in te stellen op een lang en groot postuur. Omdat langere mensen over het algemeen ook zwaarder zijn is de stoel zodanig ontworpen dat deze een draagkracht heeft van 160 kg, daar waar de meeste bureaustoelen doorgaans een draagkracht van 110 kg hebben. Ook de tegendruk die goed ingesteld kan worden houdt rekening met een zwaarder gewicht. Daarnaast maken de armleggers en het gepolijst aluminium voetkruis ook dat de stoel een chique uiterlijk heeft, tegen een respectabele prijs.

Specificaties.
Kleur zittingZwart
Kleur onderstelGepolijst aluminium
MateriaalAluminium, Nylon, Polyester, Polyutheranes, Staal, UV-bestendig Polyproplyleen
Toon alle 37 specificaties
Plus- en minpunten.
 • Comfortabele stoffering
 • In diepte verstelbare lendensteun
 • Ook zeer geschikt voor personen langer dan 200 cm
 • Draagkracht tot 160 kg
 • Alleen voor personen langer dan 170 cm
Beschrijving.

Aergo 247 XL Manager bureaustoel omschrijving

Heb je last van nek- of rugklachten? Ben je op zoek naar de juiste werkhouding om dergelijke kwalen te voorkomen en weg te nemen? Dan is een ergonomische bureaustoel een essentieel onderdeel voor achter het bureau. De bureaustoel die ergonomisch werken mogelijk maakt is de Aergo 247 Manager ARBO directiestoel. Dit is een full option uitvoering van de succesvolle Aergo 247 voor een scherpe prijs. Deze bureaustoel is een ARBO gekeurd bureaustoel die voldoet aan de Europese ergonomierichtlijn (EN-1335). Dit houdt in dat de bureaustoel alle functionaliteiten heeft voor een ergonomisch verantwoorde werkhouding. De bureaustoel is zodanig geavanceerd dat deze in alle mogelijke manieren verstelbaar is. Zo kan elk postuur plaatsnemen op Aergo ARBO bureaustoel: voor het korte en lange postuur is de Aergo ARBO bureaustoel de ideale bureaustoel voor de juiste werkhouding.

Aergo 247 XL Manager directiestoel: ergonomische functies

De Aergo 247 XL bureaustoel is een in hoogte verstelbaar directiestoel met een gestoffeerde rug en comfort zitting met stiknaden. De armleggers zijn in hoogte, breedte en diepte verstelbaar. Tevens zijn deze armleggers voorzien van een zachte opdek voor extra comfort. De zitting is tot tien centimeter verstelbaar in diepte en ook de rugleuning kan versteld worden in hoogte. Daarnaast is de kantelintensiteit in gewicht te verstellen of vast te zetten. Zo kun je de ideale zithouding aannemen die jouw postuur tegemoet komt.

Duurzame materialen

De Aergo 247 ARBO bureaustoel heeft een rugleuning die bekleed is met netweave en een zitvlak dat gemaakt is van een comfortable gestikte stoffenmix. Het onderstel is gemaakt van staal en aluminium en heeft een wielensysteem dat gemaakt is van sterk polypropyleen. De stoffen zijn niet alleen duurzaam in de zin dat ze lang meegaan, maar zijn ook duurzaam vanuit een mileu-technisch perspectief. De gehele bureaustoel is voor 95% gemaakt van recyclebare stoffen en is voor 41% vervaardigd uit gerecycled materiaal. Tevens is dit materiaal emissie-arm, inhoudende dat deze zo min mogelijk schade aan het mileu toedoet door transport. Ook is zijn de materialen FCKW-vrij, PAK-vrij en zijn de stoffen niet verlijmd. De bureaustoel voldoet dankzij al deze kenmerken aan het ISO 14001 vereiste.

Waarom deze ergonomische bureaustoel bestellen?

Wij hebben als motto om nieuw leven te blazen in ergonomisch verantwoord werken. In een tijdperk waar veel werkzaamheden achter een bureau plaatsvinden, is het belangrijk om de behoeften van het lichaam in acht te nemen. Een oplossing hiervoor is een ergonomische bureaustoel zoals de Aergo 247 bureaustoel.