Zadelkrukken met rugleuning van BureaustoelExpert 

Wanneer je op zoek bent naar een zadelkruk met rugleuning, dan zit je bij BureaustoelExpert goed! Wij zijn al jaren specialist in ergonomische bureaustoelen, waaronder zadelkrukken met rugleuning. In ons assortiment hebben we een grote collectie van zeer hoge kwaliteit en allemaal te koop voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze zadelkrukken zijn voorzien van een comfortabele zitting met rugleuning, waardoor de kruk probleemloos voor een langere periode gebruikt kan worden. Graag tot ziens bij BureaustoelExpert!

Wat is een zadelkruk?

Een zadelkruk is ook wel een kruk in de vorm van een rijzadel van een paard. Deze kruk kantelt je bekken naar voren en zorgt daarmee voor een neutrale stand van je rug. Terwijl je op deze kruk zit kun je gemakkelijk en flexibel uw werkzaamheden verrichten. Dat allemaal terwijl de buik- en onderrugspieren worden versterkt. Daarnaast zorgt deze rechte houding ook voor een goede bloedcirculatie. Wil je extra comfort ervaren? Dan kun je gaan voor een van onze zadelkrukken met rugleuning. Hierdoor zit je in een perfecte houding en ervaar je door een rugleuning extra steun. 

Een zadelkruk met rugleuning voorkomt fysiek ongemak

Door het gebruik van een ergonomische zadelkruk met rugleuning wordt altijd een gezonde lichaamshouding aangenomen. Door deze goede houding is de kans op fysiek ongemak na langdurig gebruik veel lager dan bij een traditionele bureaustoel. Op een normale bureaustoel zit men al snel onderuitgezakt. Met een zadelkruk wordt een goede lichaamshouding gestimuleerd en wordt afknelling en ander fysiek ongemak voorkomen. 

Zadelkruk met rugleuning: voor wie geschikt?

Een ergonomische zadelkruk neemt toe in populariteit. Met zo’n stoel voorkom je fysiek ongemak doordat je altijd een goede houding aanneemt. Zadelkrukken worden in veel bedrijfstakken gebruikt en is dan ook voor iedereen geschikt die op zoek is naar de juiste houding tijdens het werk. Zo komen we deze krukken vaak tegen in zorginstellingen, opticiens, tandartsen en kinderdagverblijven. Daarnaast worden deze krukken ook vaak gebruikt bij kappers. Steeds vaker worden zadelkrukken met rugleuning ook gebruikt op kantoren voor achter het bureau. Hiermee wordt nek- en rugpijn voorkomen. Natuurlijk is een zadelkruk met rugleuning niet alleen geschikt voor op werk, ook kan deze ergonomische kruk gemakkelijk in huis worden gebruikt. Tegenwoordig zijn er zulke leuke uitvoeringen dat deze krukken ook in iedere woning mooi staan. 

Groot assortiment zadelkrukken met rugleuning

Wanneer je op zoek bent naar een zadelkruk met rugleuning voor extra comfort, dan ben je aan het goede adres bij BureaustoelExpert. We hebben een van de ruimste collecties zadelkrukken online te koop. Ons populairste model is de Saddle Up zadelkruk. Deze is te koop met of zonder rugleuning. Het voetkruis van geborsteld aluminium maakt de kruk helemaal af. Naast deze variant hebben we ook zadelkrukken met rugleuning zonder voetkruis, maar met een ronde voet te koop. De krukken zijn te koop in kleuren zoals zwart en wit, zodat het past bij iedere inrichting en interieur.

Waar op letten bij aankoop van zadelkruk? 

Ben je van plan om een zadelkruk met rugleuning te kopen bij BureaustoelExpert? Ga dan voor een kruk waarbij de hoogte traploos instelbaar is. Hiermee werk je altijd op de goede hoogte en is hij makkelijk aan je lengte en houding aan te passen. Voor de meest efficiënte ondersteuning kun je kiezen voor een zadelkruk met kantelmechanisme, op deze manier bevinden je bekken en rug zich altijd in de juiste positie, waardoor je fysiek ongemak kunt voorkomen.

Contact BureaustoelExpert

Op zoek naar een goede zadelkruk met rugleuning? Bij BureaustoelExpert hebben we iedere ergonomische zadelkruk naar wens te koop. Je kunt je bestelling makkelijk in de webshop plaatsen. Wij zorgen er vervolgens voor dat het product snel bij je op locatie is. De zadelkruk wordt gemonteerd bij u bezorgd. Heb je nog vragen of wil je advies krijgen over een bepaald product? Wij helpen je graag! Je kunt contact met ons opnemen via onze chat op de website.