Het kopen van een bureaustoel is makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn ontzettend veel aanbieders met enorm veel soorten bureaustoelen. Door het grote aanbod en opties weet je soms niet waar je moet beginnen met zoeken.

Welke armleggers heb je nodig? Ga je voor gestoffeerd of netweave? En wat is een NPR-keurmerk? Bij Bureaustoel Expert helpen we graag om de bureaustoel te vinden die perfect bij jouw wensen past of die van jouw personeel.

 

Wat wij bieden

 

  • Altijd bereikbaar: Bij Bureaustoelexpert vinden wij persoonlijk contact belangrijk. Daarom staan wij voor je klaar wanneer het jou schikt! Onze klantenservice is dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00. Op zaterdag zijn wij bereikbaar van 09:00 tot 17:00.
  • 5 jaar garantie: Bij ons staat kwaliteit voorop. Wij bieden daarom op al onze producten minimaal 5 jaar garantie. Wij werken alleen samen met de beste partners om kwalitatief goede producten te kunnen bieden.
  • Gratis verzending en retour: Wij staan voor gemak en hebben service hoog op het vaandel staan. Daarom bieden wij altijd: gratis verzending én  gratis retour aan, gewoon omdat het kan!
  • Achteraf betalen: Bij Bureaustoelexpert kun je achteraf betalen.
    Je kunt dan op je gemak het product op kantoor of thuis ontvangen. Binnen 14 dagen beslis je of je het product wilt houden of het product gratis retourneert. Probeer het dus eerst uit. Wel even de verpakking er oplaten.. 
  • Veilig betalen: Bij Bureaustoelexpert betaal je altijd binnen een beveiligde betalingsomgeving. Hiermee beschermen wij jouw gegevens tegen derden en kun je gemakkelijk en veilig je betaling voldoen.
  • Advies op maat: Wij vinden het belangrijk dat je kiest voor het juiste product. Onze experts helpen je hier graag bij. Heb je speciale wensen of een specifieke vraag? Stel hem gerust en wij helpen je verder.
    Ook bent u van harte welkom in de inspiratiekamer op afspraak. U kunt deze afspraak via de telefoon of e-mail maken.

Kom langs!

Op dinsdagmorgen van 9:30 t/m 12:30 en dondermiddag van 14:00 t/m 17:00 hebben we inloopspreekuur. Dan kunt u verschillende producten uitproberen én advies krijgen van de ergonoom. Voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in meerdere aantallen kan het ook op afspraak. Bel hiervoor naar 020- 2444873.

Onze inspiratiekamer kun je al onze producten om je gemak uitproberen en kan een van onze Experts je helpen bij het maken van de juiste keuze. De inspiratiekamer is uitsluitend te bezoeken op afspraak. Neemt u contact op per e-mail of telefoon om een geschikt moment met een specialist in te plannen.