Outlet bureaustoelen kopen? Ontdek onze bureaustoelen outlet!


Dé bureaustoelen outlet van Nederland!

Dit is waarschijnlijk niet de eerste keer dat je onze bureaustoel outlet voorbij hebt zien komen. Wij zijn namelijk een van de weinige webshops waar praktisch nieuwe bureaustoelen voor tweedehands prijzen verkocht worden. Deze modellen zijn uitermate geschikt om nog jaren gebruik van te maken, ze zijn namelijk helemaal niet gebruikt! Dit zijn namelijk bureaustoelen uit onze showroom, proefversies of bureaustoelen die verkeerd besteld zijn. En jij kan deze stoelen in onze outlet terugvinden!


Varier, Aergo maar ook Interstuhl komen met enige regelmaat in onze uitverkoop terug. Als je op zoek bent naar een goedkope bureaustoel van een topmerk heb je met onze bureaustoelen outlet de juiste plek gevonden.

 
bureaustoelen amsterdam   showroom amsterdam bureaustoelen   
Kom langs om ons grote aanbod bureaustoelen uit te proberen. Inclusief advies op maat!     We zijn altijd bezig met het beramen van plannen om de klantervaring nog beter te maken.  

Onze tweedekans bureaustoelen zijn van topkwaliteit

Iedere bureaustoel die jij in onze bureaustoel outlet tegenkomt, is van precies dezelfde kwaliteit van een nieuwe stoel. Dat betekent dus ook dat je twee jaar garantie krijgt op iedere bureaustoel uit onze outlet. Ons assortiment bestaat uitsluitend uit merken die we ook nieuw aanbieden. Hierdoor kan je rekenen op de kwaliteit die je van BureaustoelExpert gewend bent. In onze outlet kom je bureaustoelen tegen van onder andere Aergo, Interstuhl, Varier, Viasit, Ongo en Humanscale. Stuk voor stuk producenten van ergonomische bureaustoelen.


Mocht jij om wat voor reden dan ook een betaalbare bureaustoel zoeken waarmee je op de kwaliteit van een nieuw model kunt rekenen? Dan krijg je de service die je van ons gewend bent + twee jaar garantie!


Bekijk en probeer jouw nieuwe tweedekans bureaustoel in Amsterdam

BureaustoelExpert is sinds jaar en dag gevestigd in het prachtige Amsterdam. Omdat we graag onze klanten indien gewenst van extra informatie voorzien, nodigen we je graag uit om onze bureaustoelen outlet in Amsterdam te bezoeken. Hier kan je niet alleen onze tweedekans modellen zien maar ook uittesten. Wil je voor een ander model gaan? Dan kan je natuurlijk ook uit ons huidige aanbod een nieuwe bureaustoel kopen.


Welk merk of model je ook zoekt: binnen ons ruime en diverse aanbod bureaustoelen is voor ieder type gebruiker de juiste stoel te vinden. Op zoek naar passend advies of kom je er niet uit? Dan staat een van onze BureaustoelExperts jou graag te woord!

 

Kom langs in Amsterdam, uitsluitend op afspraak!

Ons kantoor is 5 dagen per week van 9:00 tot 18:00 geopend en op zaterdag van 9:00 tot 17:00.
 
  • Heerlijke verse bonen koffie
  • Ruime parkeermogelijkheden
  • Inspiratiekamer op afspraak
  • Groot aanbod bureaustoelen aanwezig

 Adres

Bureaustoelexpert.nl
Poortland 242
1046 BD Amsterdam