Ergonomische bureaustoelen

Ben je op zoek naar een bureaustoel die jouw lichaam veel ondersteuning biedt zodat je je na een werkdag nog steeds energiek voelt? Omdat ieder menselijk lichaam verschilt, is het belangrijk dat een ergonomische bureaustoel op jouw lichaam kan worden afgesteld.

Alle ergonomische bureaustoelen bekijken

NPR-bureaustoelen

De NPR 1813 is een richtlijn voor bureaustoelen die ervoor zorgt dat 90% van de beroepsbevolking zijn bureaustoel naar voldoende ondersteuning kan instellen. Of je nu heel heel lang of heel klein bent. Met een NPR 1813 ergonomische bureaustoel kun 1 stoel worden ingezet voor een organisatie waar vrijwel iedereen de juiste ondersteuning krijgt.

Alle NPR-bureaustoelen bekijken

Design bureaustoelen

Design bureaustoelen moeten functioneel zijn, klasse geven aan het interieur en het liefst ook nog voor aantrekkelijke prijs. Onze design bureaustoelen zijn naast de looks ook in hoogte verstelbaar en hebben een in intensiteit verstelbare kantelfunctie.

Alle design bureaustoelen bekijken

24-uurs bureaustoelen

24 uurs bureaustoelen zijn van extreem hoge bouwkwaliteit en zijn voorzien van elk denkbaar mechanisme. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruiksgemak en comfort. Deze 24 uurs bureaustoelen zijn dus uitermate geschikt voor 24 uurs gebruik.

Alle 24-uurs bureaustoelen bekijken