NPR-bureaustoelen.

  • Sale
  • label--text
  • label--text
Aergo 347 NPR-bureaustoel Netweave
Aergo 347 NPR-bureaustoel Netweave
975,-
718,- Incl. btw
Check de levertijd
  • Sale
  • label--text
  • label--text
Interstuhl Movy netweave NPR-bureaustoel zwart
Interstuhl Movy netweave NPR-bureaustoel zwart
1.141,-
657,- Incl. btw
Check de levertijd
  • Sale
  • label--text
  • label--text
Aergo 347 NPR-bureaustoel stof
Aergo 347 NPR-bureaustoel stof
998,-
738,- Incl. btw
Check de levertijd

NPR 1813 is een toevoeging op de EN 1335 richtlijn

De NPR 1813 richtlijn is tot stand gekomen nadat het duidelijk was dat de Europese stoelennorm EN 1335 niet overeenkwam met de ideale Nederlandse maatvoering. Mede doordat de gemiddelde Nederlander langer is dan het overgrote deel van Europa, is er een speciale richtlijn ontwikkeld die dit wel meeneemt.

Uit een onderzoek van onder andere de Technische Universiteit Delft bleek dat de EN 1335 bureaustoelen voor bijna de helft van onze bevolking voor fysieke ongemakken kan zorgen. Het creëren van de NPR 1813 richtlijn, met de NPR-bureaustoelen als gevolg, is ook voor dit deel een collectie bureaustoelen beschikbaar waar comfortabel op gezeten kan worden.

De belangrijkste verschillen tussen een EN 1335 en NPR 1813 bureaustoel zijn te vinden in de maatvoering. NPR-bureaustoelen kennen een maximale zithoogte van circa 40 mm hoger, een ruimer bereik wat betreft de zitdiepte en de mogelijkheid om de breedte tussen de armsteunen tot wel 100 mm kleiner te maken dan EN 1335 gekeurde stoelen.

Vertrouwd comfort, de hele dag door

Van de NPR bureaustoelen (1813) mag je de ergonomie verwachten die we ook bij andere ergonomische bureaustoelen tegenkomen. Een bureaustoel die zich aanpast op jouw lichaamshouding, om de meest voorkomende fysieke ongemakken te voorkomen.

Bij Bureaustoelexpert ontdek je een divers aanbod comfortabele (en bijzonder stijlvolle) NPR bureaustoelen van toonaangevende merken. De collectie bestaat onder andere uit modellen van merken als Viasit, Aergo en Interstuhl, waarbij de NPR 1813 keuring misschien nog wel het minst bijzondere kenmerk is. Deze merken weten namelijk niet alleen aan deze maatvoering en eisen te voldoen, maar doen dit door een prachtige stoel te ontwerpen.

Benieuwd of een van de NPR bureaustoelen uit onze collectie bij jou past? Bij Bureaustoelexpert is de verzending én retour altijd gratis. Je kunt dus zonder zorgen een van de NPR 1813 stoelen uitproberen!