bureaustoel functies

Hulp nodig bij het uitkiezen van een bureaustoel?

Wil je weten wat een NPR-1813 keurmerk eigenlijk inhoudt en waarom het meer kost dan bijvoorbeeld een "normale" ergonomische stoel? Zeggen termen als lendesteun, 4D armlegger en tiltfunctie minder dan je zou willen?

De antwoorden op deze vragen én meer staan allemaal beschreven in ons handige gratis E-book om je te helpen de bureaustoel te kunnen uitkiezen die het beste bij jouw wensen past


Download E-book (gratis)

De juiste bureaustoel vind je bij Bureaustoel Expert

Het uitkiezen van de juiste bureaustoel kan soms een hele uitdaging zijn. Er zijn ontzettend veel soorten en maten bureaustoelen. Door het grote aanbod en opties weet je soms niet waar je goed aan doet en/of waar je moet beginnen.

Bij Bureaustoel Expert doen we ons best om het zo duidelijk mogelijk te maken. Van elke bureaustoel is een instructievideo en een 360 graden view te zien. Daarnaast zijn alle producten voorzien van zo objectief mogelijke plus- en minpunten. Blijven er toch nog vragen onbeantwoord of twijfel je nog steeds? Neem dan gerust contact met ons op.

bureaustoel uitzoeken
bureaustoel amsterdam showroom

Bureaustoel showroom in Amsterdam

Heb je na al onze online hulp toch nog behoefte aan wat offline contact? Geen probleem! Al onze bureaustoelen en Experts staan voor je klaar in onze 500m²+ MakeOver.nl showroom te Amsterdam om je daar ook van het beste advies te kunnen voorzien.

De showroom is eenvoudig te bereiken (langs de A10) en er is genoeg gratis parkeergelegenheid aanwezig. Let bij het vinden van de showroom op de bordjes van Makeover.nl, dan wijst de weg vanzelf. Bovendien hebben wij ook nog eens de lekkerste koffie van Amsterdam!

> Bekijk hier onze openingstijden