Top 5 werkstoelen.

1.
Aergotech 7
Aergotech 7
419,-
307,- Incl. btw
Check de levertijd
Bekijk deze bureaustoel
2.
Mediq II met vloerdoppen
Mediq II met vloerdoppen
827,-
697,- Incl. btw
Check de levertijd
Bekijk deze bureaustoel
3.
Mediq III met wielen en armleggers
Mediq III met wielen en armleggers
537,-
417,- Incl. btw
Check de levertijd
Bekijk deze bureaustoel
4.
III met vloerdoppen en armleggers
III met vloerdoppen en armleggers
697,-
557,- Incl. btw
Check de levertijd
Bekijk deze bureaustoel

Werkstoelen moeten passen bij jouw werkzaamheden

Onze BureaustoelExpert gaf het ons al meteen door: “Je kunt niet binnen enkele seconden weten welke werkstoel bij een klant past”. Onze top vijf geeft weer wat volgens onze expert Mark de beste werkstoelen zijn. De kans bestaat dat geen van deze vijf werkstoelen past bij jouw werkzaamheden. En daarom staat een van onze experts altijd klaar om van extra advies te voorzien.

Werkstoelen kopen bij BureaustoelExpert gaat net wat anders dan bij de traditionele partij. Met een paar klikken op de knop kom je met ons in contact en helpen we je met het vinden van de juiste werkstoel.

De onderstaande informatie helpt je alvast met het maken van eerste selectie. Want met een ruime collectie laboratoriumstoelen weten we zeker dat we jouw nieuwe werkstoel op voorraad hebben.

Dit is hoe jij jouw nieuwe werkstoel kunt vinden

Bij het samenstellen van onze top vijf werkstoelen is gelet op vijf onderdelen. Deze vijf onderdelen kan jij gebruiken om onderscheid te maken tussen de verschillende modellen. Dus ook de werkstoelen die niet in onze top vijf te vinden zijn.

Verstelbaarheid is voor een comfortabele werkstoel een vereiste. Dit is omdat veel van de gebruikers de stoel op verschillende hoogtes en standen moet kunnen gebruiken.

Per model kan verschillen hoeveel onderdelen in hoogte of breedte aangepast kunnen worden. Zo kan bij de Mediq III (met vloerdoppen) de voetring worden aangepast, terwijl diezelfde voetring bij de reguliere laboratoriumstoel Mediq III ontbreekt.

Iedere werkstoel uit onze top 5 is zeer makkelijk instelbaar. Je weet snel waar de knoppen en hendels zitten om de verschillende onderdelen aan te passen.

Laboratoriumstoelen mogen best comfortabel zijn

Het is niet nodig om te bezuinigen op comfort met de werkstoelen uit onze top 5. Ieder van deze stoelen kent namelijk een comfortabele zit. De Bimos Neon Werkstoel is echter veruit de meest comfortabele stoel van deze 5. Wees echter niet bang, de andere modellen waaronder de Mediq III zal op dit vlak ook niet teleurstellen. Diezelfde Bimos werkstoel is overigens eenvoudig schoon te krijgen. Dit komt omdat er gebruik is gemaakt van materialen met een water- en vuilafstotende werking.

Ons populairste model is de Aergotech 7 Werkstoel met voetring én wielen. Een best of both worlds zoals onze expert dat zegt. Met een zeer scherpe prijs is het ook de stoel met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Mede omdat de stoel zeer eenvoudig in te stellen is en een comfortabele zitting en rugleuning heeft, is het een ideaal model om op te werken.

Als je langdurig van een dergelijke stoel gebruik moet maken, adviseren we weer de Bimos Neon. Dit model is volledig ontworpen om urenlang achtereenvolgend comfortabel gebruik van te kunnen maken.