Zadelkrukken met rugleuning.

Saddle Up! zadelkruk luxe zwart/kunststof
Saddle Up! zadelkruk luxe zwart/kunststof
327,-
259,- Incl. btw
Check de levertijd
Saddle Up! zadelkruk luxe zwart/aluminium
Saddle Up! zadelkruk luxe zwart/aluminium
367,-
269,- Incl. btw
Check de levertijd
Saddle Up! zadelkruk luxe cognac/kunststof
Saddle Up! zadelkruk luxe cognac/kunststof
347,-
275,- Incl. btw
Check de levertijd
Saddle Up! zadelkruk luxe cognac/aluminium
Saddle Up! zadelkruk luxe cognac/aluminium
387,-
285,- Incl. btw
Check de levertijd

Voorkom fysiek ongemak met een ergonomische zadelkruk met rugleuning

Een zadelkruk met rugleuning kan fysiek ongemak voorkomen. Door zijn ergonomische vorm zorgt de zadelkruk voor een gezonde houding, waardoor de kans op fysieke ongemakken na langdurig gebruik veel lager is in vergelijking met een traditionele bureaustoel. Deze krukken worden vaak gebruikt in zorginstellingen, opticiens, tandartspraktijken, kinderdagverblijven en kappers. Ook worden ze steeds vaker gebruikt op kantoren om nek- en rugpijn te voorkomen. Het is niet alleen geschikt voor op het werk, maar ook voor thuisgebruik.

Voordelen van een zadelkruk met rugleuning

Een zadelkruk met rugleuning biedt tal van voordelen in vergelijking met een zadelkruk zonder rugleuning. Hieronder volgen enkele belangrijke voordelen:

  • Extra steun voor de rug, wat helpt om een betere houding te behouden.
  • Vermindering van nek- en rugpijn, omdat de rug in een meer ontspannen positie wordt gehouden.
  • Verhoogd comfort tijdens het zitten.
  • Behoud van een goede bloedcirculatie, omdat de rug in een meer natuurlijke positie wordt gehouden.

Groot assortiment zadelkrukken met rugleuning

Wanneer je op zoek bent naar een zadelkruk met rugleuning voor extra comfort, dan ben je aan het goede adres bij BureaustoelExpert. We hebben een van de ruimste collecties zadelkrukken online te koop. Ons populairste model is de Saddle Up zadelkruk. Deze is te koop met of zonder rugleuning. Het voetkruis van geborsteld aluminium maakt de kruk helemaal af. Naast deze variant hebben we ook zadelkrukken met rugleuning zonder voetkruis, maar met een ronde voet te koop. De krukken zijn te koop in kleuren zoals zwart en wit, zodat het past bij iedere inrichting en interieur.

Waar op letten bij aankoop van zadelkruk? 

Ben je van plan om een zadelkruk met rugleuning te kopen bij BureaustoelExpert? Ga dan voor een kruk waarbij de hoogte traploos instelbaar is. Hiermee werk je altijd op de goede hoogte en is hij makkelijk aan je lengte en houding aan te passen. Voor de meest efficiënte ondersteuning kun je kiezen voor een zadelkruk met kantelmechanisme, op deze manier bevinden je bekken en rug zich altijd in de juiste positie, waardoor je fysiek ongemak kunt voorkomen.