Top 5 zadelkrukken.

1.
Saddle Up! zadelkruk zwart/aluminium
Saddle Up! zadelkruk zwart/aluminium
287,-
199,- Incl. btw
Check de levertijd
Bekijk deze bureaustoel
2.
Saddle Up! zadelkruk zwart/kunststof
Saddle Up! zadelkruk zwart/kunststof
267,-
179,- Incl. btw
Check de levertijd
Bekijk deze bureaustoel
3.
Saddle Up! zadelkruk luxe zwart/aluminium
Saddle Up! zadelkruk luxe zwart/aluminium
367,-
269,- Incl. btw
Check de levertijd
Bekijk deze bureaustoel
4.
Varier Move Ergonomische Stahulp zwart
Varier Move Ergonomische Stahulp zwart
579,-
437,- Incl. btw
Check de levertijd
Bekijk deze bureaustoel

Met een zadelkruk verzeker jij jezelf van een actieve en gezonde zithouding, blijf je mobiel - op de juiste zithoogte - en voorkom je veel klachten. Fysiek ongemak dat bij een normale bureaustoel vanzelfsprekend is. Onze top vijf zadelkrukken is volgens onze klanten de perfecte weergave van de beste mogelijkheden binnen deze productcategorie. Hoe wij dat weten? Wij evalueren continu de ervaringen van onze klanten met hun nieuwe zadelkruk.

Gezond werken met de zadelkrukken uit onze top 5

De werkplek van morgen is er een waar steeds meer aandacht uitgaat naar comfort en fysieke welzijn. Waar het tot enkele jaren geleden vanzelfsprekend was dat iedereen zittend werkt, zien we een enorme groei in het aantal attributen dat hier verandering in brengt. De zadelkruk is hier een uitstekend voorbeeld van.

Zadelkrukken stimuleren het lichaam om een gezondere werkhouding aan te nemen, onder andere doordat het een actieve houding vereist. Waar met een traditionele bureaustoel al snel een ‘ingezakte’ houding ontstaat, stimuleert de zadelkruk het lichaam om actief te blijven.

Maar zitten zadelkrukken dan wel lekker? Ja. In tegenstelling tot wat de vorm zou doen vermoeden, zijn zadelkrukken ontworpen om optimaal zitcomfort te kunnen bieden. Een voorbeeld hiervan is de zeer hoogwaardige Varier Motion zadelkruk. Deze (weliswaar prijzige) zadelkruk met meeverende voetschijf en verrassend zachte zadelzitting leent zich uitstekend voor urenlang comfort.

Goedkope zadelkrukken? Voor iedere prijs een zadelkruk

De gedachte achter ons aanbod zadelkrukken heeft een wat onverwacht maatschappelijk aspect. Als BureaustoelExpert hebben wij de visie om Nederland en België gezonder te laten werken. Dat doen we door zadelkrukken voor ieder prijsniveau te produceren. Onze collectie Saddle up zadelstoelen is hier een weergave van.

Met een prijs van onder de € 100,- is de basic-variant van de Saddle Up! zadelkruk dé perfecte optie voor iedereen die nog twijfelt of een zadelkruk de investering waard is.

Alhoewel de kwaliteit van ons basic model natuurlijk verschilt van de duurdere zadelkrukken is het in staat de gebruiker van alle voordelen van de zadelkruk te laten profiteren.

De beste prijs-kwaliteitverhouding is terug te vinden in ons hoogst gewaardeerde model: de Saddle Up zadelkruk. Dit model heeft een zeer verfijnde afwerking, comfortabele kaneelzitting en een diepzwart voetkruis dat dit tot een geheel maakt.

Met en zonder rugleuning of wielen: een divers aanbod

Onze top 5, samengesteld door gewaardeerd zadelkruk expert Mark van der Sloot, is tevens een weergave van de mogelijkheden van de zadelkruk. Net als onze klanten is de top vijf een mix van verschillende voordelen. Een deel van de zadelstoelen is zonder rugleuning en een deel met. Net als de zadelkrukken met wielen of zonder.

Voor 90 procent van onze bezoekers is de beste zadelkruk in onze top vijf te vinden. Zit jouw nieuwe comfortabele zadelkruk hier niet tussen? Dan nodigen we je uit ons overige aanbod zadelstoelen te bekijken.