Grote aantallen nodig

  • Geplaatst op

Ben je op zoek naar een aantal bureaustoelen? Wil je professioneel advies en proefstoelen op kantoor uitproberen? Wil je een competitieve prijs omdat je tientallen bureaustoelen nodig hebt? We hebben alles in huis om je volledig te helpen op dit gebied. Bel gerust voor een afspraak of voor telefonisch advies van onze ergonoom. 020 2444873

  • Ergonomisch advies
  • Proefsessie met begeleiding
  • Competitieve prijs voor aantallen
 

Complete kantoor inrichten?

Het inrichten van een kantoor is meer dan alleen een paar bureaus en bureaustoelen neerzetten. Je kantoor is het visitekaartje van het bedrijf en motiveert medewerkers en kan jonge talenten simuleren voor het bedrijf te komen werken zodat het verder kan groeien. Daarbij is een goede balans tussen sfeer, praktische indeling, ergonomie en kleurgebruik cruciaal voor een prettige werkomgeving.

Daarom is het verstandig om een goed advies te krijgen. Hiervoor kun je terecht bij onze project afdeling Flowork.nl. Met ruim 25 jaar ervaring, en vele projecten de geschikte partner om voor het inrichten van je kantoor. Door de manier van inrichten kan het productie verhogend werken, het DNA van je bedrijf via de inrichting naar voren laten komen en klanten imponeren en aan je binden en het personeel een prettige werkomgeving verschaffen
 

Ben je projectinrichter?

Het inrichten op project basis kan een moeilijke taak zijn. Opdrachtgevers willen een interieur zo snel mogelijk opgeleverd hebben tegen een zeer scherpe prijs. Dit zorgt ervoor dat een project inrichter creatief moet zijn met de inrichting, tijd en uitvoering maar ook in het organiseren van dit alles zodat het een mooi geheel wordt.

Om alles tot een mooi geheel te vormen, is het belangrijk dat je als projectinrichter samenwerkt met leveranciers waarop je kunt bouwen. Daarnaast is het ook prettig als een leverancier mee kan denken en schakelen in de huidige trends. Bureaustoelexpert.nl is hierin een juiste en fijne partner.

Bureaustoelexpert.nl onderscheidt zich door een kwalitatief en uitgebreid assortiment met aantrekkelijke prijzen voor jou als projectinrichter. Wij bieden bureaustoelen in verschillende kleuren en materialen, zoals bijvoorbeeld onze Ergonomische Bureaustoelen of Design Bureaustoelen.
 

Een van de tevreden klanten waar wij met onze projectinrichter Flowork de kantoorinrichting hebben verzorgd.

Je bent van harte welkom!

Bureaustoelexpert.nl is gespecialiseerd in het leveren van bureaustoelen in de kantoor en inrichting branche. Ben je een projectinrichter, webwinkel of een winkel? Dan drinken wij graag een kop koffie met jou om de mogelijkheden te bespreken.

 Adres

Bureaustoelexpert.nl
Poortland 242
1046 BD Amsterdam

Contactgegevens

 {{config path="trans_email/ident_general/email"}}
 {{config path="general/store_information/phone"}}